Post by mengorupninand on Feb 17, 2022 18:52:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Supreme Duelist Stickman ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Supreme Duelist Stickman IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απατά πολλούς όλους ▞▞▞
▞▞▞ Supreme Duelist Stickman 2022 version ▞▞▞
Είναι ωραίο παιχνίδι!!!! Το αγαπώ !!!
Έπαιξα αυτό το παιχνίδι πριν και ήταν υπέροχο, αλλά για κάποιο λόγο με τη νέα ενημέρωση απλά κολλάει κάθε φορά που μπαίνω
Supreme Duelist Stickman Akcijske igre fkcg
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ να ελέγξω καλά τον χαρακτήρα μου. Προσθέστε μερικά τέλεια στοιχεία ελέγχου
ΤΕΛΕΙΟ!!!!
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ενοχλητικό. Δεν πρέπει να παίζει 2 παίκτες σε ένα τηλέφωνο. Θα δώσω αυτό το -100 πόντους και 👎
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και το παίζω από το 2019 με τον αδερφό μου, αλλά προσθέστε μερικούς ακόμη χάρτες και μερικά νέα όπλα, ώστε να είναι πιο διασκεδαστικό
Κατεβάστε Stack Ball Για αντρόιντ.
Τέλειο παιχνίδι το αγαπημένο μου όπλο είναι η καρτούλες κατεβάστε τώρα
Απλά το καλύτερο
Download Peloponnesian War Quiz(GR) apk 1.0.3 for Android. مسابقة في الحرب البيلوبونية.
Το παιχνίδι είναι κυριολεκτικά wow ακόμα και μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας κόσμο και και ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι ότι δεν έχει σημασία αν είστε αριστερόχειρες ή δεξιόχειρες μπορείτε να ελέγξετε το παιχνίδι με όποιο χέρι θέλετε. Χρειάζομαι απλώς μια τεράστια ενημέρωση μέσω του παιχνιδιού παιχνίδι σε λειτουργία online και μερικές λιγότερες διαφημίσεις, αν και το παιχνίδι είναι κυριολεκτικά wow 😳😲😳😲
Πάντα ήθελα ένα παιχνίδι όπου μπορείς να σκοτώσεις Bots, αλλά είναι άσκοπο και δεν υπάρχει λόγος να τους σκοτώσεις, αλλά είναι πολύ καλό στο να πολεμάς τους μηχανικούς όποιος το έφτιαξε ευχαριστώ
Δεν μπορώ να το κατεβάσω, αλλά ελπίζω να διορθώσετε αυτό το σφάλμα που δεν μπορεί να με αφήσει να το φορτώσω.
Τελιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Το καλύτερο παιχνίδι και αυτή η νέα μουσική είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ😮
Μαγεία😁
Έχει ιούς
Supreme Duelist Stickman Akcijske igre fkcg
Είναι πολύ σεξουαλικό δείχνει γενετικά όργανα γυναίκας
Σουμ και μιρ
Ίσως ο Ypu θα έπρεπε να διαγράψει κάποιο όπλο γιατί δεν είναι καλό να το χρησιμοποιήσω όταν έπαιζα 1 παίκτη θα πεθάνω. Οπότε, παρακαλώ, διαγράψτε το noob weapon και προσθέστε κάποιο καλό όπλο.
Πολύ καλό παιχνίδι αλλά αν μπορείς να το κάνεις online το παιχνίδι είναι καλύτερο
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι! Κάπως πρέπει να δημιουργήσω τα δικά μου όπλα, απλά για να κάνω το παιχνίδι πιο cool και είναι εντάξει για μένα να επιλέξω την ικανότητα του όπλου, να φτιάξω και μερικές ασπίδες και να φτιάξω και μερικές τρίχες για το σχέδιο! Κάντε το παιχνίδι πολύ καλύτερο παρακαλώ!
Supreme Duelist Stickman მძაფრსიუჟეტიანი sqbe
Μόλις έφεραν πρόσθετα, είναι χάλια τώρα κυριολεκτικά κάθε φορά που πεθαίνω, υπάρχει μια προσθήκη σαν το παιχνίδι πριν από το ότι πρέπει να καταστρέψουν τις πρόσθετες σε ότι αλλιώς το δικό μου δεν θα ανέβει μέχρι τα 5 αστέρια
Nerf the ninja star is it rigged it's knockback is rigged. Παρακαλώ να το νερώσω
Είναι ότι πιο ωραίο παιχνίδι που έχετε ποτέ στο παιχνίδι αυτό είναι για άλλες ηλικίες
αυτό το παιχνίδι είναι τόσο καλό και μπορείτε να φτιάξετε τον δικό σας χάρτη εξαιρετικά καλό
DIY Fashion Star - Design Game Hry na hrdiny kax
Supreme Duelist Stickman მძაფრსიუჟეტიანი sqbe
Αυτό είναι μακράν το χειρότερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ. Το Stickman είναι αδέξιο, τόσο δύσκολο να ελεγχθεί, τα όπλα είναι εξίσου άχρηστα και ο σωστός παίκτης πάντα χάνει κατά τη λειτουργία 2 παικτών. Τα όπλα δεν εξηγούνται καλά τι κάνουν, δεν εμφανίζεται καμία επίδειξη για αυτά.
5 αστέρια τα χειριστήρια είναι κάπως ατημέλητα, παρακαλώ, διορθώστε το εάν το κάνετε, θα διατηρήσω αυτήν την βαθμολογία. Το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών!
Αυτό είναι καλό παιχνίδι, αλλά δεν υπάρχουν πολύ ωραία mobs, γι' αυτό κάντε το σκληρά σε λειτουργία single plyayer
Αυτό είναι ένα τόσο υπέροχο παιχνίδι και μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι μπορείς να πολεμήσεις με τόσα πολλά διαφορετικά ξίφη όπλων και όλα αυτά, αλλά ένα πράγμα νομίζω ότι χρειαζόμαστε ένα νέο αντικείμενο επειδή δεν είναι τόσο διασκεδαστικό γιατί χρησιμοποίησα όλα τα πράγματα τώρα είναι κάπως βαρετό ναι. Σκεφτόμουν κάτι δροσερό όπως ένα κράτημα και μετά το αφήνεις να φύγει και κάνει μια μεγάλη έκρηξη και όσο περισσότερο το κρατάς τόσο πιο δυνατή είναι η έκρηξη.
Άπειρος συνδυασμός χαρακτήρων, μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας χαρακτήρα και χάρτες
Είναι διασκεδαστικό, μερικές φορές επειδή τα αγόρια είναι ανόητα εξουθενωμένα όταν ξεκινά ο αγώνας, έχω μια αξίνα και αυτές οι μαμάδες έχουν ένα γάντι άπειρου μπορούν να πετάξουν και είναι άτρωτοι στη λάβα, ξέρεις τι είναι αυτό που πρέπει να σε σκοτώσει, αλλά προφανώς τα ρομπότ δεν μπορούν να χάνω γύρους επειδή τα ρομπότ μου απλώς πιστεύουν ότι η λάβα είναι μια πισίνα ή είναι ανόητο αν είναι τόσο δύσκολο να πεθάνουν και εδώ είναι μια λίστα με πράγματα που πρέπει να περιμένουμε από τα ρομπότ να κάνουν 1 πτήση 2 τρελό knockback με 1 χτύπημα 3 ανοσία στη λάβα 4 aimbot