Post by mengorupninand on Feb 17, 2022 18:49:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Game of Warriors ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Game of Warriors IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара генератор издржљивости ▞▞▞
▞▞▞ Game of Warriors 2022 version ▞▞▞
прилично добро, једина ствар коју желим је да имам пријатеље овде и да могу да се придружим дворцима и колонијама са пријатељима, требало би да будете у могућности да дизајнирате банере и заставе за свој замак и да се два замка споје заједно, нивои замка се сабирају и тако радите тамо округи и нивои ратника мој брат се узнемири јер не може да се придружи мом замку
Генерално добро. Забавно, али постаје помало монотоно и има доста реклама. Неке надоградње изгледају бескорисно.
Добра игра за време, али нема толико занимљивог размишљања у њој
Добицу паре
Не свиђа ми се ово јер ово није онлајн игра. Ок, рекао си. Све је у реду у овој игри. Али ја само тражим праве противнике. Као вурс режим.
Ок
Јел са интернетом
Beach War: Fight For Survival ایکشن dwzp
То је кул и изванредна игра. Али у њој је тешко освојити нивое. Лако је победити до нивоа 50, нивои су тешки, па вас молим да то урадите лепо.
🖕
Game of Warriors Strategie bfzm
Потребно је дуго да се скупе новчићи. И нећу трошити новац на телефонску игрицу
Game of Warriors Strategi orb
Глупост невидјена
Више нивое је теже играти, али исти интерфејс
Заиста забавно и изазива зависност, али талас 120 је немогуће проћи. иначе, то је одлична игра.
Мало се понавља, али генерално добра игра
Ово је добро. Али треба му неке посебне коже за војнике и потребна је еволуција за војнике. Нека замак изгледа занимљивије да видите његову унутрашњост. Такође створите војника слона. Задржите опцију куповине драгуља златом.
Прилично забавно на почетку, али постаје споро веома брзо и злато постаје стварно Гринди и нема довољно функција за све. Такође бих препоручио да дам више злата за додатке јер сам на скоро 300 нивоу и добијам само око 8,5 хиљада. Одговорили су у првих 12 сати, тако да мењам ово на три звездице, мада би било лепо олакшати рунде слонова, и даље се борим са њима, чак и оне које су почетне теже него чак и опсадне рунде.
Веома занимљиво и такође тестира вашу интелигенцију... То је игра коју свако треба да игра
Добра али ужасна графика
То је копија растућег царства Рима и чак није добро, изгледа лоше, а потребна му је игра копија са једном звездицом
Одлицна игра бојла него роме оф емпире
Ово је веома добра игра, али игра има много грешака и грешака. Ово је копија цоц
Играо сам неколико у овом жанру и ово ме није толико импресионирало. Недостатак "оног нечега" што може да вас натера на то, осећај ... да, ова игра је оригинална, такође викање је више ружно него духовито као и ликови, генерално... не бојим се мог укуса!
Одлична апликација, без притужби, али када почнете, мало је тешко без готовине, али у сваком случају нема притужби
Game of Warriors استراتژی spcw
било добро до новог ажурирања. отео сам све бонусе за КСП за мог генерала....неки су били 50 лвл сада 25 лвл...шта се десило са свим додатним кп-ом? деинсталираћу ово губљење времена и пронаћи нешто занимљивије да проведем своје време. честитам момцима који су убили ову игру.
Волим ову игру, надам се да ће бити нова ажурирања. Пример који играч може да има пун поглед на игру и замак би био реалистичнији и више би личио на краљевство него на зид. Надам се да ће се десити.
Желим да дам предлог ако додате више карактера и без огласа било би добро
Онк играм кад ми досадно
Веома добро направљена игра. Стратегија је једноставна, али забавна. Мало споро напредује, али све у свему добра игра!
Игра је веома слична Гров Емпире: Роме. Не знам који је први дошао, али обоје имају исти проблем непрецизних снимака са торња и изузетно скупих надоградњи због којих обично чекате дан док оффлине бонус не приуштите надоградње. Ово може бити проблем у раној фази. Такође, стопа по којој добијате екп је веома спора, а пасивне вештине немају велику вредност док не уложите много ЕКСП поена у одређену вештину. Укратко, добар је убица времена, али има неке недостатке.
Одлицна!
Занимљива игрицаж
Ово је много боље од веома сличне игре коју сам преузео. Најбољи део у вези са овим је што нема искачућих огласа на почетном екрану мог телефона као на другом.
Субпар. Превише се понавља, нема добре приче.
Копија империје раста: Рим, исти концепт и исти циљ Као гров емпире: Рим
фуј