Post by coachronexsepou on Mar 13, 2022 6:20:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Spanish - Español ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Spanish - Español IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara generator resursa ▞▞▞
▞▞▞ Learn Spanish - Español 2022 version ▞▞▞
Ne možete ponavljati lekcije.
Mislim da bi bilo bolje da me naučiš riječi. i gramatiku i testiraj me u prevođenju rečenica. Duolingo ima ispravnu ideju, ali ide ka sporom i ponavljajućem.
Zasad je dobro.
Learn Spanish - Español শিক্ষা adjp
Puno čitanja, ali opisno
Ne mogu ući u aplikaciju? Napravim račun i onda mi kaže da je došlo do problema i da će raditi za par minuta... nakon otprilike sat vremena odustao sam od čekanja pa sam pokušao izbrisati aplikaciju i ponovo je instalirati. Opet se ponovila ista stvar! Kako da koristim aplikaciju???
Learn Spanish - Español শিক্ষা adjp
Vrlo dobra aplikacija, radim na vratima i ponekad moram dostaviti ljudima koji su Hispanjolci, a korištenje ove aplikacije mi olakšava učenje i komunikaciju sa svojim klijentima <3
Smatra se vrlo zanimljivim i lako razumljivim. ja sam početnik. željan saznati više. Preporučuje se.Izvrsna aplikacija za učenje novih jezika, ilustracije se mogu poboljšati.
Idk što je ovo. Moja velika sestra ga je preuzela.
Aplikacija za dobru praksu, ali koristite duolingo ili mnoge druge besplatne aplikacije, španjolsku gramatičku aplikaciju ili destinos videozapise za gramatiku jer ova aplikacija naplaćuje tu značajku.
prije su osnovni korisnici mogli naučiti grammer, ali sada je svaka opcija za premium korisnike
mnogo pogrešaka i pravopisnih pogrešaka, često postavlja pitanja o čitanju na koja se na temelju čitanja ne može odgovoriti.
Jako je dobro ali zašto nisi ubacio arapski u postavku prijevoda??
zabavan je i jednostavan za korištenje. ponekad je malo teško navigirati, ali shvaćam.
Learn Spanish - Español Haridus aif
Mislim da mi aplikacija pomaže da brzo steknem španjolski vokabular i jednostavna je za korištenje.
Vrlo dobro iskustvo učenja.
Learn Spanish - Español Eğitim fxu
Isprobao sam puno aplikacija za učenje španjolskog. Ovo bez sumnje nadmašuje sve. Volim prolaziti kroz vježbe i klikati na riječ koju možda ne znate, a za svaku riječ koju kliknete postoji definicija. Ovo je stvarno sjajna značajka. Osim toga, zapravo vas uči različitim vremenima i za što se sve koriste, a postoje različite vježbe koje će vam pomoći u iskustvu učenja. Ovo je aplikacija koju sam toliko dugo tražio
Izuzetno za besplatnu aplikaciju
Muyy bien
Mislim da je za aplikaciju bez oglasa super. Jednomjesečna pretplata iznosi 12,99 USD. To i ne može prijeći na SD. To je ono što ćete vidjeti iz ove aplikacije. Čuj sada moje misli. Mislim da je prilično skupo za pretplatu jer nemaju reklame. Moja JPN aplikacija zahtijevala je 10 USD i nije imala pretplatu. Volio bih da postoji način da pregledate vokabular koji učite na svakoj lekciji. Bio bih na lekciji i ne sjećam se riječi . U nekom trenutku ova aplikacija daje malo više za učenje. Nije tako sjajno ako ne mogu pregledati ono što sam naučio. Barem ne mogu pronaći način da pregledam ono što sam naučio. Vjerojatno ću razmisliti o pretplati nakon što postoji način da to učinim. Nisam kupio pretplatu jer ne želim bacati novac ako ovo ne koristim svaki dan.
lijepa aplikacija za učenje Španjolske, ali sam je deinstalirao samo jer je skupa i ponekad ne izgovara riječi čak i ako je kliknete mnogo puta. Ali ipak mi se svidjela ova gramatika aplikacije, vokabular Preporučam ovu aplikaciju samo ako je možete platiti
Isprobao sam brojne jezične aplikacije, a ova je daleko najkompletnija i zato joj dajem pet zvjezdica. Završio sam materijal za tečaj A1 i radim na A2. Kao što su drugi nazvali, ima povremene pogreške, ali općenito ovo je najbolja aplikacija za lekcije iz gramatike i vježbe čitanja koje se nadovezuju na ono što ste naučili. Za ozbiljne učenike preporučam da ovo uparite s drugim bilježnicama i skype lekcijama s izvornim govornicima samo za dodatnu praksu.
Dao bih mu pet zvjezdica (ali mogao bih i s 3) da nije bilo pogrešaka na koje sam naišao u aplikaciji. pokušavam naučiti jezik i još uvijek sam primijetio nekoliko grešaka. Samo malo o gledanju jer može doći vrijeme kada NE primijetim grešku i onda pogrešno učim. Inače super aplikacija. Do sada je vrlo lako naučiti vokab i gramatiku.
upravo sam preuzeo aplikaciju, ali ne mogu stvoriti račun i prikazati poruku o prekidu poslužitelja
Tasty World: főzős játékok Alkalmi qfy
Općenito korisni primjeri mogli bi biti bolji
Ova je aplikacija tako nevjerojatna! Imam 31 godinu i živim u Arizoni postalo je zločin ne znati španjolski u mom poslu. Provjerio sam vjerojatno pet različitih aplikacija, a ova je jedina za koju sam otkrio da nema te ekstremne i smiješne cijene da bi bila samo osoba koja želi moći komunicirati sa zajednicom. Način na koji se trening izvodi u ovoj aplikaciji ne prestaje samo u vašoj glavi kada prestanete raditi aplikaciju, vi gledate stvari u vašem domu ili dok vozite i iz nekog razloga stvari koje naučite iskaču u vašoj glavi tako da čak i učite kada niste aktivni u aplikaciji. Apsolutno preporučujem ovu aplikaciju svima koji žele naučiti španjolski, postoji više jezika za učenje u ovoj aplikaciji. Španjolski je slučajno prvi koji mi treba i želim provjeri moj popis.
Dobar sustav učenja. Čujete riječi koje se izgovaraju i čitate ih naglas što vam pomaže zadržati ih u svom mozgu. Tek počeo i već se vidi moj napredak
Želim da dam 5 zvjezdica, ali se ne mogu prijaviti.. Ni e-pošta za oporavak nije stigla na moj račun. ..
Po meni bolje od duolinga. Prvo je to meksički španjolski koji se na neki način razlikuje od španjolskog španjolskog i meksički španjolski je ono što mi treba. Drugi. To je kao pravi sat španjolskog. Ne uči samo riječi, već uči i kontekst i korištenje. Naučio sam više u 2 dana u pogledu konteksta nego što sam naučio u mjesec dana od duolinga. preporučam.
Vau, stvarno vjerujem da mogu naučiti španjolski s ovom aplikacijom. Aplikacija je dosljedna i repatibilna, omogućuje vam razmišljanje i odabir značenja svake riječi nakon uputa za aplikacije. jednostavno volim. Nisam htio prestati. Očekivao sam sljedeći potez aplikacija, kao što dijete očekuje dobar obrok nakon škole, divan i pametan, odličan posao za one koji sjednu, vizualiziraju, anticipiraju misli osobe i reagiraju na njihovo razumijevanje. Ti si genije i veliki kreator, hvala ti.
Vcs estragaram ili aplikaciju! Uso a tanto tempo e agora simplesmente não dá pra entender como antes! Era meu app preferido, agora é só mais um que se estraga por conta de dinheiro.
Tako jednostavan za korištenje, jednostavan za navigaciju. Osjećam se kao da zapravo nešto učim, bez stresa zbog učenja nečeg novog.
Izvrsna aplikacija. Ovo je daleko najbolje iskustvo učenja jezika koje sam ikada imao s bilo kojom aplikacijom. Mnogo je korisnija, informativnija i poučnija od bilo koje druge aplikacije koju sam isprobao i stvarno se osjećam kao da nešto učim kada je koristim. Ima ugrađeni rječnik i dobro organiziran nastavni plan s dobro napisanim objašnjenjima i zanimljivim, izazovnim vježbama. Gotovo je kao da pohađate pravi tečaj španjolskog, osim što je mnogo praktičniji.
već znam španjolski
Dobar je za učvršćivanje onoga što naučite u nastavi. Jedina poteškoća je kada ne znaš značenje riječi. Ako koristite aplikaciju na svom mobilnom telefonu, ne možete lako tražiti prijevod u isto vrijeme
Ova je aplikacija sjajna, ali ne osjeti uvijek kada pritisnem na izbor pa dobijem pogrešna pitanja iako sam znala točan izbor. Također, ova aplikacija nakon nekog vremena postaje dosadna. Postoji preko 400 lekcija i sve prate isti format koji nakon nekog vremena postaje umoran. Trebali bi ga promijeniti i dodati novije, zabavnije vrste lekcija kako bi korisnike zainteresirali. Neka od pitanja imaju greške koje odbijaju popraviti.
izvan pameti
Learn Spanish - Español Onderwijs gcnp
Novo ažuriranje je vrlo loše napravljeno. Prije je izgledalo profesionalnije, ali sada je djetinjasto. Ne bih se ustručavao preporučiti ga u sadašnjem stanju svakoj odrasloj osobi koja želi naučiti. Također, imam premium članstvo 2 godine, ali ne mogu opravdati njegovu obnovu ako se to ne riješi. Molimo odmarajte se
Nevjerojatna i korisna aplikacija! Samo bih volio da je offline😔😔
Preuzeo sam 245772 aplikacije za učenje španjolskog (u redu, taj broj je pretjerivanje, ali znate na što mislim), a ova je aplikacija daleko najkorisnija za moju metodu učenja jer vas uči gramatičkom aspektu zajedno s vokabularom duž way.Za razliku od aplikacija koje se samo fokusiraju na pamćenje vokabulara, ova aplikacija dolazi sa savjetima za učenje i stvarima koje biste trebali uzeti u obzir. Toplo preporučamo ako želite uzeti Español.
Nekada sam volio ovu aplikaciju do ažuriranja. Sada besplatni korisnici ne mogu vidjeti nikakav gramatički sadržaj. Dostupan je samo dio vokabulara. Ako ste voljni platiti, ova je aplikacija odlična. Ako ne, onda nemojte koristiti ovu aplikaciju
Mrzim kako to ide ravno u učenju (el" i la") jer početnici još ne bi znali ništa o riječima, ali diktaor je bio na pravom mjestu.Jedna stvar koju sam mrzio je kada su nas testirali na tome dali su nam riječi na španjolskom koje su potpuno promašile značenje i slične stvari. Također su trebali dodati fraze i pozdrave jer za to ne bi trebali el i na koje je trebalo dodati dalje u plan lekcije. Zaista me ne zanima ponovno preuzimanje aplikacije jer je jako loša.
Prije sam preporučio ovu aplikaciju mnogima, ali sada nema apsolutno ništa upotrebljivo u besplatnom dijelu, a cijena za profesionalce je daleko previsoka. Sram...